Üres a kosarad
Bruttó
(Akár ingyen kiszállítás helytől függően.)
Ellenőrzés
Összes pincészetBősze PincészetCurrus Pince - Maller ZsoltDúzsi Tamás BorászatFehér BorászatGelbmann PincészetGottwald BorászatHauzer BormanufaktúraHilltop PincészetKis Csaba PincéjeKősziklás PincészetKristály PinceN3 BorműhelyNyitnikék PincészetPetőcz PincészetPlacebor SzőlősbirtokRábai Katalin BorászatSimecz PinceSzivek PinceSzöllősi PincészetTuray Pincészet
FelíratkozásLeíratkozás
Már egy ideje fontolgatjuk, hogy készítünk Rizlingszilváni szőlőből bort. Igazi kihívásnak éreztük, hisz beszélünk sokat a fajtáról, (tán néha kicsit lekicsinylően is), de kóstolni annál ritkábban kóstoljuk. A mi...
Összehasolítás
Pincészet első Sárga Muskotálya. Elegáns illata, határozott savai, gazdagon vibráló ízvilága meggyőző. Jól behűtve töltse pohárba és élvezze minden cseppjét velünk.
Egy Sauvignon Blanc, ahogy mi szeretjük. Mind illatában, mind ízében a fajtát jól jellemző „zöld” zamat kavalkáddal találkozunk. A reduktív készítési módnak köszönhetően friss, harsány...
Kirobbanó gyümölcsösség banánnal, őszibarackkal, sárgadinnyével. A feszes savak miatt a korty lendületes, friss és roppanós, de köszönhetően a hat hónap finomseprőn tartásnak (sur lie) komplex, testes és krémes, végén ásványossággal.
A Chardonnay kemény karakterű, de finom savérzetű, fajtajelleges zamatú, telt ízű bor. Kiváló minőségét és különleges összetételét a tökéletes mikroklíma és termőterület adta. Üde, friss formájában kedvelt, amely a reduktív technológiának köszönhetően az elődleges illatanyagokat szépen...
Magyar szőlőfajta, mely 1960-ban a Keszthely melletti Cserszegtomajon született az Irsai Olivér és a Piros Tramini szőlőfajták keresztezéséből Bakonyi Károly munkásságának köszönhetően. Hideg tűrő, korán érő fajta, így eredendően az északi országrészekbe...
Késői szüretnek köszönhetően egy 26 gramm maradékcukorral és erőteljes muskotályos illattal rendelkező desszertbort készítettünk. A fajta jellegzetes illata már a kitöltéskor érezhető és a bor muskotályos illata, fűszeres zamata, harmonikus savtartalma és a...
Gyöngyöző borunk szőlőfajtája a rizlingszilváni. A gyorsan fejlődő bor gyanánt, kihasználjuk, hogy az elsődleges illatanyagok és a magasabb beltartalom kettőségét felruházzuk a hozzáadott széndioxid pezsgésével. Így egy izgalmas Frizzante típusú bort kapunk, amit ajánlunk ünnepekre vagy...
Október közepén szüretelt szőlőből készült, magas beltartalmú és intenzív illatú bor készült a kiváló alapanyagból. A fajtára jellemző mandulás illat és aromajegyek bőségesen felfedezhetők a borban. A jól beérett szőlőnek köszönhetően az alkoholtartalom is...
Érdekes szójátékból kapta nevét legújabb borházasításunk. Két borból készült 50-50%-os arányban házasítva, az alapanyagok pedig a Rizlingszilváni és Sauvignon Blanc. A két fajta nagyon közel áll egymáshoz mind illatban, mind íz harmóniában. A házasítás ezeket...