Kosár  

termék (üres)

Pincészetek

Hírlevél

általános szerződési feltételek (Ászf)

 

Vásárlási és Szállítási (tájékoztató) feltételek

A webshopon kizárólag természetes személy (Ptk. szerint Fogyasztó) megrendelését tudjuk fogadni! 

Vállalkozásokat NEM szolgálunk ki!!!

Megjegyzés: amennyiben vállalkozásként kíván rendelni, az alábbi elérhetőségeket tudja használni: neszmelyibor@gmail.com, telefon: +36 20 9 209 349, hogy felvegyük Önökkel a kapcsolatot.


Érvényes: 2022. szeptember 05.-től

Áraink
A terméklista oldalakon szereplő árak: palack árak, vagy akció esetén kedvezménnyel csökkentett palackárak. A feltüntetett árak alanyi áfa mentesek.


Látogatás és Megrendelés menete
A neszmelyibor.hu webáruház oldalát szabadon látogathatja mindenki. Kérjük, hogy amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni, úgy figyelmesen olvassa el a jelen ÁSZF-et, és kizárólag abban az esetben vegye igénybe szolgáltatásainkat, amennyiben annak valamennyi pontjával egyetért, azokat kötelező érvényűnek fogadja el magára nézve. A jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, a későbbiekben nem kereshető vissza, magatartási kódexre nem utal.

Figyelem! Alkoholtartalmú termékeinkkel, szigorúan csak 18 év feletti megrendelőinket tudjuk kiszolgálni, azaz a futár, kétség esetén a megrendelő életkorának igazolását kérheti az áru átadása előtt.

Internetes áruházunkban, könnyen, gyorsan vásárolhatja meg az Ön által keresett terméket. Ha megtalálta azt a terméket, amit meg szeretne megvásárolni, akkor a következő lépéseket tegye:           

- válassza ki a termék(ek)et és helyezze a kosárba

- kosár -ra kattintva megtekintheti annak tartalmát, és vásárlását folytathatja, vagy lépjen tovább

- ha már van fókja nálunk: belépés az oldalára e-mail címével és jelszavával

- ha még nincs fiókja, hozzon létre egyet

- pontosítsa a számlázási és a kézbesítési címét, ha szükséges hozzon létre újat, majd lépjen tovább

- a feltételek elfogadása után, jelölje be a szállítás módját, majd lépjen tovább

- válassza ki a fizetési módozatot, végezetül a megerősítem a rendelést gombra kattintva zárja le megrendelését.

Rendelésével kapcsolatos információkat rendszerünk automatikusan visszaigazolja az Ön által megadott e-mail címen, melyben Ön ellenőrizheti annak részleteit. Megrendelését a visszaigazolásban szereplő rendelésszámon tartjuk nyilván. Szerződésünk, ráutaló magatartással, az általunk küldött visszaigazolással jön létre.

A megrendelés lemondásának módja és feltételei
Megrendelését bármikor megváltoztathatja. Ez esetben hívja a 06-20/9-209-349-es telefonszámot, vagy írjon: neszmelyibor@neszmelyibor.hu e-mail címre. Hivatkozásul kérjük, a visszaigazoló e-mailben szereplő megrendelési számot megadni szíveskedjen.


Házhozszállítás
Szállítással kapcsolatos költségek Magyarország területén: szállítási tájékoztató, amely árak alanyi áfa mentesek.

Új házhozszállítási időpont
Ha a házhozszállítás meghiúsul, munkatársunk a szállítónktól kapott értesítés után megkísérel Önnel új házhozszállítási (átadási) időpontban megállapodni. Az ekkor választott új időpontban a házhozszállítást ismét megkíséreljük. Ha a kapcsolatot nem sikerül felvennünk, vagy nem választ új időpontot, szerződésünk megszűnik, és ha már kifizette a vételárat, azt a megadott lakossági folyó-, illetve bankszámlaszámra visszautaljuk. Ha megrendelését szállítónknak harmadszorra sem sikerült az Ön által megadott helyen és időpontban átadni, akkor megrendelését semmisnek tekintjük.


A megrendeléssel, szállítással kapcsolatos reklamációk, elállás
Az Ön megrendeléséért az áru kézhezvételéig teljes körű felelősséget vállalunk. A hibás vagy sérült árut cseréljük, vagy pótoljuk saját költségünkre. Ha Ön a hibás szállítás vagy az áru szállításkori sérülése miatt eláll a megrendeléstől, akkor a már megfizetett áru ellenértékét visszafizetjük. 

Az áru átvételét követően a szállítással kapcsolatos reklamációkat nem áll módunkban elfogadni.

Megrendelésével és a szállítással kapcsolatos reklamációit, észrevételeit a 06-20/9-209-349-es telefonszámon, vagy neszmelyibor@neszmelyibor.hu email címen várjuk, amelyre legkésőbb 30 napon belül érdemi választ adunk.


Felügyeleti szerv: Tata Város Önkormányzata Jegyzője, 2890 Tata, Kossuth tér 1.


A megrendelő a megrendelt termékek átvételét követő 30 munkanapon belül indoklás nélkül elállhat a vásárlástól, kivéve, ha a megrendelt és kiszállított áru természete a visszaszolgáltatást nem teszi lehetővé. Ebben az esetben cégünk köteles a sérülésmentesen, hiánytalanul, bontatlan csomagolásban visszaszolgáltatott termék(ek) ellenértékét a visszaszolgáltatást követő legkésőbb tizennégy napon belül visszatéríteni. Az elállási jog gyakorlása miatt felmerült, visszaszállítási költségeket megrendelő viseli.


Fizetési feltételek
A fizetési módot a megrendeléskor választhatja meg. A megrendelt tételeket házhozszállításkor készpénzben, úgynevezett utánvéttel, illetve banki átutalással is kiegyenlítheti.

Banki átutalás esetén a fizetendő összeget társaságunk 10410008-65656565-70871838 számú bankszámlájára kérjük átutalni.
A díjat akkor tekintjük megfizetettnek, ha a megrendelt termékek átvételét megelőző munkanapon a fizetendő összeg megérkezik a bankszámlaszámunkra. Ellenkező esetben nem áll módunkban kiszállítani, átadni Önnek a megrendelt termékeket.

A kiválasztott termékek megrendelése után, e-mailben leírjuk a sikeres átutaláshoz szükséges lépéseket.

Az összeg beérkezéséről e-mail értesítést küldünk Önnek.